29 24 00 39 eva@evagall.dk

Cookies og privatlivspolitik

Cookies

For at beskytte dine persondata bedst muligt, vurderer jeg løbende, hvor høj risikoen er for, at databehandlingen på min hjemmeside påvirker dine grundrettigheder negativt.

Dataansvarlig

Jeg, psykolog Eva Gall, er dataansvarlig, og jeg sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det varierer efter type), men de fornys under hvert besøg.

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Når du besøger evagall.dk, bliver der lagt en cookie på din computer, telefon eller tablet mm.

Jeg deler kun anonyme data med andre.

Når brugere surfer på min hjemmeside, bliver der samlet anonyme data om brugen. De data bliver delt med Google Analytics.

Jeg placerer kun teknisk nødvendige cookies, der sikrer funktionaliteten på hjemmesiden, for at huske indstillinger og udføre statistik. Jeg anvender den type af cookies, som hedder førsteparts-cookies. Disse cookies bruges til at forbedre din oplevelse af mit website og til at måle trafikken på websitet.

Afvis eller slet cookies

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies, eller til at den underretter dig, hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Du kan altid afvise eller blokere cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg links nedenfor for at få vejledninger til din browser. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Vær opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, vil der være dele af min hjemmeside, som ikke kan fungere optimalt hos dig.

Internet Explorer

Chrome 

Firefox 

Safari 

Opera 

Flash cookies (gælder for alle browsere)

iPhone, iPad og andre produkter fra Apple

Telefoner med styresystemet Android 

Telefoner med Windows 7

Jeg deler ikke dine personlige informationer med tredjepart.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, website og e-mail. Det vil være i forbindelse med besvarelse af kontaktformular eller hvis du skriver en kommentar på hjemmesiden.

Giver du mig følsomme persondata via e-mail skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre og jeg derfor ikke kan garantere for sikkerheden.

Jeg vil dog besvare din mail, fra en krypteret, sikker e-mail.

 

Privatlivspolitik

Giver du mig følsomme persondata via e-mail skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre og jeg derfor ikke kan garantere for sikkerheden. Jeg vil dog besvare din mail fra en sikker, krypteret e-mail.

Hvis du kommenterer et indlæg, vil din e-mail og andre informationer, du har valgt at dele blive gemt i databasen. Ønsker du din kommentar og e-mail slettet, kan du skrive til mig på eva@evagall.dk eller til min databehandler, Helle Hayes hellehayes@gmail.com, som har underskrevet databehandleraftale, så sørger vi for at slette dine informationer hurtigst muligt.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: eva@evagall.dk eller hellehayes@gmail.com. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Psykolog Eva Gall

Isafjorvej 10, Trekroner, 4000 Roskilde

Telefon: 29240039

E-mail: eva@evagall.dk

CVR: 27 32 83 34

 

Share This